«Επιτέλους πήραμε την πολεοδομική άδεια που ζητήσαμε από τον Μάρτιο του 2019. Περιμένουμε τώρα την άδεια οικοδομής από τον Δήμο Γερίου, που δεν θα αργήσει να βγει. Επίσης περιμένουμε τον ΚΟΑ για το θέμα το χορηγιών που δικαιούμαστε για το έργο». Αυτό είχε αναφέρει πριν μερικές μέρες ο ε.τ. της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, σε σχέση με την ανέγερση νέου προπονητικού κέντρου στο «Ηλίας Πούλλος».
Πρώτη σημείωση: Για την πολεοδομική άδεια χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια!
Δεύτερη σημείωση: Υπάρχει αναμονή για την άδεια οικοδομής (πιθανό να τακτοποιηθεί σε ένα-δυο μήνες).
Τρίτη σημείωση: Υπάρχει αναμονή για την χορηγία από τον ΚΟΑ (εδώ υπάρχει δυσκολία, γιατί ουδείς μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος, πότε θα συνεδριάσει για να εγκρίνει το ΔΣ του Οργανισμού, το ποσό που δικαιούται να λάβει η Ομόνοια).
Τέταρτη σημείωση: Αν δεν εξασφαλιστεί πρώτα το ποσό-χορηγία από τον ΚΟΑ, δεν μπορεί να βγει σε προσφορές η Ομόνοια.
Πέμπτη σημείωση: Υπάρχει ακόμη δρόμος και διαδικασίες που πρέπει να γίνουν, ώστε να είναι σε θέση ο αρχιτέκτονας με τον εργολάβο που θα αναλάβει το έργο, να ανάψουν το πράσινο φως για να αρχίσουν οι εργασίες.
Έκτη σημείωση: Για την ώρα δεν μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση για το πότε μπορεί να αρχίσει η ανέγερση του νέου προπονητικού κέντρου του «τριφυλλιού». Το πιο δύσκολο και χρονοβόρο, που ήταν η πολεοδομική άδεια, τακτοποιήθηκε. Τώρα η… μπάλα είναι στον ΚΟΑ και στη συνέχεια τα υπόλοιπα…