Μετά την κάκιστη εμφάνιση στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό, η Ομόνοια καλείται να γυρίσει τον… διακόπτη, να παρουσιαστεί με το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και να πάρει την πρόκριση στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΛ (επαναληπτικός προημιτελικός).
Οτιδήποτε άλλο θα σημαίνει και πρόωρο τέλος της χρονιάς, από τις αρχές Απριλίου (!), χωρίς την κατάκτηση κάποιου τροπαίου, χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο και αγωνιζόμενη στο δεύτερο γκρουπ!
Αυτά είναι που πρέπει να έχουν στο μυαλό οι παίκτες της Ομόνοιας και οποίοι κι αν κληθούν να αγωνιστούν, θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να τα καταφέρουν.
Έχουν πικράνει πολλές φορές φέτος τον κόσμο τους και οφείλουν αυτή τη φορά να… επιστρέψουν κάτι πίσω και να ανταποδώσουν αυτή τη στήριξη, που είναι βέβαιο ότι θα έχουν και την Τετάρτη (η προπώληση των εισιτηρίων πάει πολύ καλά).
Ο Νιλ Λένον, προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και σε αυτό έχει επικεντρωθεί, όπως και στη διόρθωση των λαθών, ένα θέμα που απασχολεί από την αρχή της σεζόν (τα εύκολα λάθη και τα γκολ που δέχεται η ομάδα…).
Θα απουσιάζουν Ζαχαρίου, Σέχου και Χούμποτσαν. Επανέρχεται ο Τσέποβιτς.