Η νίκη επί της ΠΑΕΕΚ πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού πέραν της έλλειψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος, μονοπώλησαν οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη που ακολούθησαν. Αν ασχοληθούμε ωστόσο αποκλειστικά με το αγωνιστικό κομμάτι για την ΑΕΛ, τότε αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στον Άδωνη Νικολεττίδη.
Ο 19χρονος Κύπριος επιθετικός, γεννημένος στις 16 Μαρτίου 2003, δεν μας συστήθηκε για πρώτη φορά στο Μακάρειο. Έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν με τον Ολυμπιακό (9 Μαΐου), συνδυάζοντάς το μάλιστα με γκολ.
Εφέτος αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στην Πάφος FC (13 Σεπτεμβρίου, 4-0) στο Τσίρειο και με την ΠΑΕΕΚ στις 18 Φεβρουαρίου, πάλι στη Λεμεσό (0-0).
Ο Νικολεττίδης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως ακραίος όσο κι ως σέντερ φορ, διαπρέπει στις μικρές ομάδες, έχοντας αναδειχθεί πρώτος σκόρερ των πρωταθλημάτων U17 και U19. Οι επιδόσεις του διεθνή με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, δεν περνούν απαρατήρητες. Πρόσφατα μάλιστα είχε σκοράρει και δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, στον ημιτελικό κυπέλλου U19.
Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως το περασμένο καλοκαίρι είχε δύο προτάσεις για να δοθεί δανεικός, ωστόσο λόγω της στρατιωτικής του θητείας και λόγω του ότι θα προπονείτο συχνά με την πρώτη ομάδα, αποφασίστηκε να μην πάει πουθενά.
Ο Νικολεττίδης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ μέχρι το 2023. Στην ομάδα της Λεμεσού τον πιστεύουν και θεωρούν ότι έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει μία πολύ καλή καριέρα. Ας κρατήσουμε λοιπόν τ’ όνομά του στον σκληρό δίσκο της μνήμης μας.

Ανδρέας Βεντούρης