Το είπε και ο Λένον και καλά έκανε ότι κανείς ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας δεν υστέρησε στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου. Ένας προπονητής είναι καλύτερα να μην στέκεται σε πρόσωπα, αλλά υπήρχαν κάποιοι που ξεχώρισαν και έβαλαν ένα λιθαράκι… μεγαλύτερο στο να μπουν οι βάσεις της πρόκρισης.
Πάνω από όλα ήταν το πλάνο και η τακτική του Λένον αλλά για να μπορέσουν αυτά που ήθελε ο προπονητής να βγουν στο γήπεδο, έπρεπε να αναλάβουν δράση οι ποδοσφαιριστές.
Εμείς θα σταθούμε σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, η παρουσία των οποίων ήταν καταλυτική στο πρώτο ματς του «Αντώνης Παπαδόπουλος».
ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Θύμισε τον παλιό καλό Φαμπιάνο στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Οι αποκρούσεις του στο πλασέ του Ρισβάνη από το ένα μέτρο και στο σουτ του Ουάρντα στην επανάληψη ήταν οι πιο σημαντικές παρεμβάσεις στην προσπάθεια για να έρθει το μεγάλο αποτέλεσμα.
ΜΠΑΣΙΡΟΥ: Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και έγινε ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής. Αθόρυβος με απίστευτη δουλειά ήταν και πάλι εκ των κορυφαίων.
ΠΑΠΟΥΛΗΣ: Απίστευτη εμφάνιση από τον Παπουλή. Πέτυχε μια γκολάρα και έδωσε και μια ασίστ στον Λοίζο στα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ γενικότερα ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.
ΛΟΪΖΟΥ: Έκανε το καλύτερο του παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό. Ο μικρός ήταν εξαιρετικός, ταλαιπώρησε ιδιαίτερα την αμυντική γραμμή της Ανόρθωσης και πέτυχε και ένα γκολ, σε μια φάση που λειτούργησε άψογα στη καρδιά της αντίπαλης άμυνας. Το ανέβασμα του Λοίζου είναι αποκλειστικά… έργο Λένον ο οποίος εξήγησε και το… ιστορικό της βελτίωσης του Κύπριου επιθετικού.

Χρίστος Χρίστου