Η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να είναι το τελευταίο επεισόδιο από το ντέρμπι Κυπέλλου με την Ανόρθωση καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν μπροστά τους σημαντικό παιχνίδι με την Πάφος FC και εκεί πρέπει να στραφεί αποκλειστικά η προσοχή όλων.
Μετά από τρία σερί ματς χωρίς νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες, το ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες προκειμένου να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης η οποία φέτος σημαίνει περισσότερα από άλλες χρονιές και να περιμένει ένα… δώρο από την «Αρένα» για να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή.
Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα αλλά «απαγορεύεται» το γεγονός αυτό να προσθέσει επιπλέον άγχος.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το Σάββατο στον «Αρχάγγελο» και η επιπλέον απουσία σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης θα είναι ο Λέο Νατέλ ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ματς του Κυπέλλου.
Ο Βραζιλιάνος θα προστεθεί στην λίστα με τους απόντες στην οποία συμπεριλαμβάνονται επίσης τα ονόματα των Ντε Βινσέντι, Κβιλιτάια και Νταουσβίλι.
Βέβαια το ΑΠΟΕΛ θα έχει και μια σημαντική επιστροφή, την πιο σημαντική κατακρίβειαν καθώς οι οργανωμένοι θα είναι ξανά στο γήπεδο και θα αποτελέσουν τον 12ο ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/04/08/oloi-aytoi-poy-klaigontan-sta-skalia-tis-kop/