Η πρώτη προσπάθεια για να μεταπειστεί ο Άντρος Καραπατάκης και να μην αποχωρήσει από την ΑΕΚ επιχειρήθηκε από τον Ντίνο Λευκαρίτη. Πρωί πρωί υπήρξε μία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, με τον κ. Καραπατάκη να παραμένει αμετάπειστος στη θέση του, κάτι που εξέφρασε σε όσους επικοινώνησαν μαζί του κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Επικοινωνία είχε μαζί του τόσο ο Ανδρέας Λευκαρίτης όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, καθώς και εξωδιοικητικοί παράγοντες, αλλά προς το παρόν δείχνει ανένδοτος. Φυσικά είναι ακόμη νωρίς για να πιστεύει κανείς πως θα υπάρξει ανατροπή του υφιστάμενου σκηνικού.
Θα πρέπει ασφαλώς να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να φανεί οριστικά αν ο Άντρος θα κάνει δεύτερες σκέψεις ή αν οριστικά η ΑΕΚ θα μπει σε μια νέα εποχή…
Μέσα σε αρνητικό κλίμα με τα όσα συμβαίνουν και μετά την ήττα από τον Εθνικό, η ομάδα της Λάρνακας καλείται να προετοιμαστεί για το ντέρμπι της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ. Ο Νταβίντ Μπαντία έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Πέμπτη και ουσιαστικά η προετοιμασία για το ματς στο ΓΣΠ θα διαρκέσει ένα διήμερο. Εκτός πλάνων θα είναι οι Εγγλέζου και Μαρτής, αναμένεται να επιστρέψει ο Παναδέρο.
Ο Γκιούρτσο δεν αγωνίστηκε με τον Εθνικό κι ο λόγος είναι γιατί είχε ταλαιπωρηθεί από πυρετό δυο μέρες πριν από το παιχνίδι.

Ανδρέας Βεντούρης