Απάντησε σε ερώτημα για το μέλλον του στην ΑΕΛ ο Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΠΑΕΕΚ και τη νίκη της ομάδας του με 3-0.
Συγκεκριμένα είπε
:
«Τα πράγματα είναι απλά. Η σχέση ανάμεσα σε προπονητή και μιας ομάδας είναι σαν τον γάμο. Για να γίνει ο γάμος πρέπει να θέλουν και οι δύο. Βάζουν τα πράγματα κάτω, ο κάθε ένας ζητά ότι θέλει και συμφωνούν ή διαφωνούν. Εγώ ξέρω τι θέλω. Το βασικό συστατικό για να γίνει κάτι στην ΑΕΛ είναι να μην επαναληφθεί το φετινό. Δεν μιλώ για την πορεία της ομάδας. Μιλώ για προγραμματισμό για πρωταθλητισμό».
Για το παιχνίδι: «Το σημερινό είναι ένα δείγμα μιας ομάδας σοβαρής. Ακόμα και όταν δεν υπάρχει κίνητρο προσπαθεί να μη δώσει δικαιώματα σε κανέναν. Βγήκαν πολλά συμπεράσματα από αυτό το ματς και για κάποιες θέσεις. Είναι συμπεράσματα θετικά και αρνητικά. Όταν πέτυχε το γκολ ο Μαρόσα όλοι σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα να το είχε πετύχει λίγο νωρίτερα όχι στο σημερινό παιχνίδι. Μπράβο στα παιδιά».
Για το αν έχει αρχίσει προγραμματισμός για τη νέα χρονιά: «Δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός που εγώ να έχω συμμετάσχει. Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα και είμαι ειλικρινής».