Για πολλούς ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ εδώ και χρόνια είναι ο καλύτερος κεντρικός του κόσμου. Μέχρι που τραυματίστηκε πέρυσι σοβαρά στο γόνατό του. Ο Ολλανδός χρειάστηκε πολύ χρόνο μέχρι να πατήσει και πάλι σταθερά στα πόδια του.
Οι εμφανίσεις του με τη Λίβερπουλ φέτος δείχνουν σε όλο τον κόσμου ότι ανήκει και πάλι στην ελίτ. Ότι δεν ήταν τυχαίο που τόσοι και τόσοι έπιναν νερό στο όνομά του.
Ο ίδιος ποτέ δεν θέλησε να βάλει κάποια ταμπέλα στον εαυτό του. Αν είναι καλύτερος ή χειρότερος από άλλους αμυντικούς. Μάλιστα, ο σούπερ σταρ των «reds» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρχιο Ράμος και όλα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του ο Ισπανός στόπερ!
«Έφτασα λίγο… αργά στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Όμως, γι’ αυτό τον λόγο και απολαμβάνω τόσο πολύ την καριέρα μου. Όσο καλός και αν είμαι δεν θα φτάσω ποτέ τον Ράμος σε τρόπαια!
Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν με νοιάζει και δεν με ενδιαφέρει. Είμαι περήφανος για την καριέρα μου και για όλα όσα έχω καταφέρει να κάνω σε αυτή», τα λόγια του.

Διψάει για τίτλους και κούπες με τη Λίβερπουλ ο Φαν Ντάικ!
Η σεζόν δεν απέχει και πολύ πριν το φινάλε της. Η Λίβερπουλ έχει ήδη κατακτήσει το Carabao Cup. Αλλά δεν θέλει να μείνει εκεί. Κυνηγάει ακόμη τρεις τίτλους. Champions League, πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Μάλιστα, στο FA Cup βρίσκεται ήδη στον τελικό. Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ είναι βασικό γρανάζι της «μηχανής» του Γιούργκεν Κλοπ και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις.
Για να δούμε αν στο τέλος θα καταφέρει να πιει από πολλές… πηγές νερό και αν θα κάνει ακόμη πιο πλούσιο τα πάλμαρέ του ή όχι!