Εμανουέλ Μακρόν, Μαρίν Λεπέν ή μήπως… Καρίμ Μπενζεμά; Ένας Γάλλος πολίτης έδωσε νέα… οπτική στις γαλλικές προεδρικές εκλογές, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον φορ της Ρεάλ Μαδρίτης.
Καρίμ Μπενζεμά για πρόεδρος της Γαλλίας! Ο 34χρονος φορ της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει πράγματα και θαύματα τη φετινή σεζόν με 37 γκολ σε ισάριθμους αγώνες και η υστεροφημία του φαίνεται πως έχει εκτοξευτεί στη… στρατόσφαιρα.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σεβαστή μερίδα της ποδοσφαιρικής κοινότητας τον συμπεριλαμβάνει ήδη στα φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας του 2022, όμως ένα συγκεκριμένος Γάλλος οπαδός και πιθανόν φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης το πήγε ένα βήμα παραπέρα.
Βήμα που ξαφνικά έφερε τον Μπενζεμά στα ψηφοδέλτια των γαλλικών εκλογών και «εχθρό» πλέον των Εμανουέλ Μακρόν και Μαρίν Λεπέν που μάχονται για την προεδρεία!
Συγκεκριμένα το «RMC» έφερε στο φως της δημοσιότητας την πιο… τρολ ψήφο των τελευταίων ετών, με Γάλλο πολίτη να έχει ρίξει στην κάλπη το όνομα του επιθετικού της Ρεάλ για επόμενο πρόεδρο της πατρίδας του.
Φυσικά το εν λόγω ψηφοδέλτιο θεωρήθηκε άκυρο από την εφορευτική επιτροπή, όμως μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να γίνει viral ανάμεσα στα αθλητικά media.