Για το ματς κυπέλλου με την Ανόρθωση, τις τέσσερεις κόκκινες κάρτες τις αποφάσεις του διαιτητή και την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε στον Super Sport FM 104.0 ο παλαίμαχος άσος και πρώην μέλους του δ.σ της ομάδας, Τάκης Αντωνίου.
«Είτε τα βάζεις με το διαιτητή είτε με τους παίκτες. Εγώ επιλέγω και με τους δύο. Θα μπορούσε να αποφύγει την απευθείας κόκκινη, αλλά τον καλύπτει ο κανονισμός. Κανείς ΑΠΟΕΛίστας όμως δεν ξεχνά ότι υπήρχε χέρι στον Αραγιούρι στο πρώτο παιχνίδι ή ότι ο Αμπαρτζουμιάν πάτησε τον Εφραίμ, τα είχαν στο μυαλό τους οι παίκτες. Δεν τους δικαιολογώ, κάνω μια διάγνωση γιατί υπήρχαν τόσα συσσωρευμένα νεύρα.
Με ποια λογική έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ντανίλο; Δεν έκοψε υποσχόμενη επίθεση, ούτε βίαιο ήταν το μαρκάρισμα. Πρόσεξε λίγο τις ισορροπίες, από τη στιγμή που δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ρισβάνη. Δεν δίνω κανένα άλλοθι στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, οφείλουν να είναι επαγγελματίες κι όχι να βγάζουν τα νεύρα τους γιατί έγιναν κάποια πράγματα στο παρελθόν. Δεν αποτελούν δικαιολογία».
Για τη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πρέπει να ανασυνταχθεί. Ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, είναι στη 2η θέση και μπορεί να καταλάβει μία από τις πρώτες δύο θέσεις. Θα πρέπει γρήγορα να ανασυνταχθούν και να κρατήσουν τη ψυχραιμία τους για τη συνέχεια».