Την επιθυμία του να δει και πάλι τον Λιονέλ Μέσι, με την φανέλα της Μπαρτσελόνα εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος αναφέρθηκε στο πως διαχειρίστηκε την αποχώρηση του από τους «μπλαουγκράνα».
Σοκ προκάλεσε σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, η απόφαση της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα. Ο άσος των «μπλαουγκράνα» Ζόρντι Άλμπα, αναφερόμενος στην αποχώρηση του «Πούλγκα» είπε ότι υπέφερε πολύ από αυτή ο ίδιος. «Δεν ήταν εύκολο για αυτόν, τους συμπαίκτες του ή τον σύλλογο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο το να τον βλέπεις με άλλη φανέλα, αλλά εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχική του τοποθέτηση.
Στην συνέχεια των λεγομένων του ο αριστερός αμυντικός των Καταλανών μίλησε και για την φετινή απόδοση του Αργεντινού άσου. «Του έχει απομείνει πολύ ποδόσφαιρο μέσα του και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος» τόνισε ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Ο Μέσι είναι ο παίκτης με τον οποίο έχω συνεργαστεί καλύτερα και θα ήταν ωραίο να επέστρεφε. Υπέφερα πολύ μετά την αποχώρησή του καθώς είναι καλός φίλος».