Άλλαξε μόνο προς το καλύτερο η ομάδα του Άρη. Με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι στον πάγκο, βγάζει μία εικόνα ομάδας που όχι μόνο δεν φοβάται κανένα αντίπαλο, παρά μόνο δείχνει στο γήπεδο ότι έχει τα κότσια να νικήσει όποιον βρει στο δρόμο του.
Το έδειξε με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, το συνέχισε στο Τσίρειο με την Πάφος FC και το επανέλαβε με την ΑΕΚ, πάλι στο Τσίρειο.
Καθόλου τυχαίο, ότι είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στη β΄ φάση του πρωταθλήματος (βλέπε 7) και δικαιούται να οραματίζεται, όχι απλά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά ακόμα και τη 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Για να καταλάβετε, την Κυριακή 3 Απριλίου θα παίξει με τον Απόλλων, έχοντας διαφορά 6 βαθμών και ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα μπορεί κάποιος να βγάλει και συμπέρασμα για  το μέχρι που μπορεί να πάει αυτή η πολύ καλή ομάδα.
Μελανό σημείο στη νίκη επί της ΑΕΚ, ο τραυματισμός του Μάριους Στεπίνσκι στο 75’ που προκαλεί ανησυχία, αλλά όλοι ελπίζουν ότι ο Πολωνός θα αποφύγει τα χειρότερα.
Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει και θέλει τον Άρη να είναι πλέον ομάδα, έτοιμη για όλα και όπως φαίνεται, ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και τη 2η θέση, παρόλο ότι βαθμολογικά, μπορεί να κοιτάζει και ακόμα πιο ψηλά!