Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί στόχο αδιαπραγμάτευτο σήμερα για την Ανόρθωση στο Στέλιος Κυριακίδης κόντρα στην Πάφος FC (19:00 Cablenet Sports 1/Live balla.com.cy) προκειμένου η ομάδα να πλησιάσει τις ομάδες που προπορεύονται και να περιμένει τα ματς της Κυριακής.
Η προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλέον προβλήματα. Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Μιχάλη Ιωάννου και βάση αυτού είναι δεδομένες οι αλλαγές στην 11άδα μιας και ο Κύπριος μέσος ήταν βασικός στο τελευταίο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Την θέση του θα πάρει ο Αρτυματάς.
Αυτή δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή. Φανέλα βασικού θα πάρει ο Μίλος Ντέλετιτς αντί του Χριστοφή. Ο Σέρβος έχασε την τεράστια ευκαιρία στο Τσίρειο, μίλησε γι’ αυτόν ο Τιμούρ στην διάσκεψη τύπου αλλά τον εμπιστεύεται και θα τον ρίξει στην 11άδα. 
Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα κινείται μπροστά από τους δύο αμυντικούς μέσους. Την θέση διεκδικούν ο Λάζαρος που ήταν βασικός στο Τσίρειο και ο Βερχόβετς που επιστρέφει…. με αουτσάιντερ τους Χρυσοστόμου και Πόποβιτς.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λόρια με τετράδα στην άμυνα από δεξιά τους Αμπαρτζουμιάν Αντωνιάδη, Κορρέα και Κορέια. Στην μεσαία γραμμή ο Αρτυματάς που επιστρέφει θα πλαισιώσει τον Χουσμπάουερ. Δεξιά θα κινείται ο Ντέλετιτς, αριστερά ο Ουάρντα και στην κορυφή ο Νοβότνι.

Χρίστος Χρίστου