Οι κινήσεις που έγιναν από την ΑΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο, ήταν για να βρει η ομάδα το εύκολο γκολ που της έλειπε. Η αλήθεια είναι πως οι Μπαλντέ, Μιλιντσεάνου και Μαρόσα έχουν προσφέρει στην ΑΕΛ, όμως τα λάθη αλλά και το ότι η ομάδα είχε μείνει ήδη πίσω στο πρωτάθλημα, δεν ήταν ικανά να ανατρέψουν την όλη κατάσταση. Δεν παύουν όμως οι αριθμοί των δύο τελευταίων να αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς, σημειώνοντας περισσότερα από τα μισά γκολ της ομάδας…
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: από το παιχνίδι λοιπόν με την Ανόρθωση, όπου οι δύο αυτοί παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη, η ΑΕΛ έχει σκοράρει 11 γκολ. Τα 6 εκ των οποίων πέτυχαν οι Μιλιντσεάνου και Μαρόσα. Ο Μολδαβός πέτυχε τέσσερα με τον Σλοβένο τ’ άλλα δύο, την ίδια ώρα που έχασε μάλιστα και πολλές άλλες ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα.
Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, ο Ελλαδίτης τεχνικός μοίρασε το χρόνο συμμετοχής, με τον Μιλιντσεάνου να αντικαθιστά το Μαρόσα στο ημίχρονο. Στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα όμως θα είναι αμφότεροι στην 11άδα έχοντας στόχο να κάνουν αυτό, για το οποίο ήρθαν στην Λεμεσό και να οδηγήσουν τους «γαλαζοκίτρινους» στους «8» του θεσμού.

Κύπρος Εγγλέζος