Η Ομόνοια ετοιμάζεται για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Δόξα (17:00 ΓΣΠ/Primetel 1/Live balla.com.cy)  και θα έχει το Μυαλό στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ. Αυτή είναι η αλήθεια καθώς στο ματς της Τετάρτης παίζεται ολόκληρη η χρονιά και επιβάλλεται οι «πράσινοι» να παρουσιαστούν συνεπείς.
Βέβαια για να μπορέσει η ομάδα α πάει με καλή ψυχολογία στον πρώτο προημιτελικό θα πρέπει να νικήσει την ομάδα της Κατωκοπιάς η οποία ομολογουμένως της έβαλε δύσκολα φέτος.
Στο ΓΣΠ η Ομόνοια σε μια επική ανατροπή γύρισε το ματς στην τελευταία φάση του αγώνα, ενώ στο Μακάρειο γνώρισε την ήττα.
Κοιτάζοντας λίγο το παρελθόν του νέου προπονητή της Ομόνοιας Νιλ Λένον είδαμε ότι συνήθως καταφέρνει και πανηγυρίζει νίκες στο ντεμπούτο του.
Από τις πέντε φορές που ανέλαβε μια ομάδα στις τέσσερις κατάφερε να νικήσει στο ντεμπούτο του, ενώ γνώρισε και μία ήττα.
Συγκεκριμένα….
-Στην πρώτη του θητεία στην Σέλτικ νίκησε 3-1 την Κιλμάρνοκ στο ντεμπούτο του στις 27 Μαρτίου 2010.
-Στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Μπόλντον νίκησε εκτός έδρας την Μπέρμιγχαμ με 2-1 στις 18 Οκτωβρίου 2014.
-Όταν ανέλαβε την Χιμπέρνιαν, στο πρώτο του παιχνίδι έχασε 1-0 από την Μπρόνμτπι για το Europa League στις 14 Ιουλίου 2016.
-Όταν επέστρεψε στην Σέλτικ σαν υπξρεσιακός νίκησε εκτός έδρας την Χαρτς με 2-1 στις 27 Φεβρουαρίου 2019.
-Αφότου στην συνέχεια ανέλαβε σαν πρώτο προπονητής εκ νέου, νίκησε για το Τσάμπιονς Λιγκ 3-1 την Σεράγεβο στις 9 Ιουλίου 2019.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/03/12/kontra-stin-doxa-me-to-myalo-stin-ael-pithani-11ada-lenon/