Και πάλι σε τροχιά εξάδας η Βιγιαρεάλ, που κέρδισε με 1-0 τη Θέλτα και ανέβηκε στην 6η θέση.

Στο 6ο λεπτό ο Αλμπιόλ πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή της Θέλτα αλλά αστόχησε και στο 9’ o Ντιτούρο είπε όχι σε προσπάθεια του Ντανζουμά. Στο 17ο λεπτό ακυρώθηκε το γκολ του Λο Σέλσο ενώ στο 47’ ο Άσπας έπιασε το μονοκόμματο σουτ από κοντά αλλά ο Πεδράθα έβαλε σωτήρια την κόντρα.

Στο επόμενο λεπτό ο Πεδράθα απείλησε τον Ντιτούρο με μακρινό σουτ και στο 53’ ο Μπράις Μέντεθ αστόχησε από ιδανικό σημείο. Ο Πεδράθα έχασε μια ακόμη ευκαιρία στο 62ο λεπτό κα τελικά στο 64’ ο Ντανζουμά έκανε υπέροχη ενέργεια και γύρισμα από αριστερά, ο Τριγέρος έστρωσε με τη μία στον Παρέχο κι εκείνος με σουτ από το πέναλτι έγραψε το 1-0. Στο 74’ το διαγώνιο σουτ του Τσουκβουέζε, πέρασε μόλις έξω ενώ στο 90′ o Ρουγί είπε όχι στον Παρέχο και στο 90+4 ο Ντιτούρο παρλίγο να σκοράρει μετά από κόρνερ στο οποίο είχ βει μπροστά.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρουγί, Οριέ, Αλμπιόλ, ΠάουΤόρες, Πεδράθα (87’ Εστουπινιάν), Παρέχο, Ιμπόρα, Τσουκβουέζε, Τριγέρος (73’ Κοκλέν), ΛοΣέλσο (80’ Ντιά), Ντανζουμά (80’ ΜόιΓκόμεθ)

ΘΕΛΤΑΝτιτούρο, Αϊντού, Βάσκεθ (88’ Τάπια), Αραούχο, Γκαλάν, Μπελτράν, ΝτένιςΣουάρεθ (88’ Πινέδα), ΜπράιςΜέντεθ, Νολίτο (64’ Μίνα), Γκαλιάρδο (64’ Σολάρι), Άσπας.