Ο απολογισμός του αγώνα με τη Λευκορωσία δυστυχώς κατέγραψε ήττα για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, όμως υπάρχει η επόμενη ημέρα και ο αγώνας της Τρίτης με την Ισλανδία και η αναγκαιότητα της επιτυχίας που θα δώσει βαθμολογική ώθηση και αυξημένα κίνητρα για τη συνέχεια της προκριματικής φάσης.
Η υποχώρηση στην 5η θέση θα είναι προσωρινή αν καταφέρουμε να πετύχουμε νίκη στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης και σε αυτή την περίπτωση θα ξαναβρεθούμε στην 3η θέση.
Ο αγώνας της 29ης Μαρτίου θα διεξαχθεί στο Στάδιο Εθνικός Άχνας και θα αρχίσει στις 16:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cablenet.
Οι δυνατότητες σίγουρα υπάρχουν και με καλή παρουσία, η Εθνική μας θα μπορέσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Πορτογαλία.
Από αγωνιστικής πλευράς πέραν του Ραφαήλ Μάμα που αποβλήθηκε στον αγώνα με τη Λευκορωσία οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Σήμερα η ομάδα μας προπονήθηκε στα βοηθητικά γήπεδα της Αγίας Νάπας και τη Δευτέρα θα ολοκληρώσει τον κύκλο της προετοιμασίας της στο Δασάκι.
Την Τρίτη εκτός από τον αγώνα της Εθνικής μας με την Ισλανδία, για τον 4ο όμιλο θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής Ελλάδα – Πορτογαλία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ελλάδα 7 15-1 17
2. Πορτογαλία 6 21-1 16
3. Λευκορωσία 7 12-7 9
4. Ισλανδία 6 7-5 8
5. Κύπρος 6 12-8 7
6. Λιχτενστάιν 8 0-45 0