Στα ημιτελικά η Λίβερπουλ με τα χίλια ζόρια. Οι «κόκκινοι» πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Νότιγχαμ με τον Τσιμίκα να βγάζει την ασίστ.
Στο 9ο λεπτό το σουτ του Λόλεϊ πέρασε λίγο έξω ενώ στο 13’ το διαγώνιο σουτ του Τσιμίκα είχε την ίδια τύχη. Στο 17’ ο Χόρβατ μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Γκόμες ενώ στο 28’ ο Κόλμπακ έχασε από τον Φιρμίνο που βρέθηκε μόνος με τον Χόρβατ αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Κόλμπακ είχε προλάβει να καλύψει και να σώσει.
Στο 49’ μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της Λίβερπουλ, ο Ντέιβις βρέθηκε μόνος με τον Άλισον αλλά πλάσαρε πάνω του, ενώ στο 75’ η Νότιγχαμ έχασε απίθανη ευκαιρία με τον Τσινκερνάγκελ. Τελικά στο 78ο λεπτό ο Τσιμίκας σέντραρε από αριστερά και ο Ζότα με προβολή στο πίσω δοκάρι έκανε το 0-1.
ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Χόρβατ, Φιγεϊραδο, Γέτς, Κόλμπακ (90+1’ Σίλβα), Γουοράλ, Σπενς, Γκάρνερ, Τζόνσον, Τσινκερνάγκελ (77’ Μάιτεν), Ντέιβις (77’ Σάριτζ), Λόλεϊ (65’ Καφού).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Τσιμίκας, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Φαμπίνιο (64’ Τιάγκο), Τσάμπερλεϊν (64’ Ντίαζ), Κεϊτά (64’ Χέντερσον), Έλιοτ (64’ Μιναμίνο), Φιρμίνο, Ζότα.