Ο «Φαραώ» δεν κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα του σε ένα δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ έχοντας διάθεση να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες, ξεσπώντας για τον αποκλεισμό της Αιγύπτου.
Μανέ-Σαλάχ 2-0. Μετά τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο Σαντιό Μανέ κέρδισε και την πρόκριση απέναντι στον φίλο του, στέλνοντας τη Σενεγάλη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και πετώντας εκτός την Αίγυπτο.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν είναι ικανοποιημένος με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα και πλέον βρίσκεται ήδη στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ για να επικεντρωθεί στην μάχη που δίνει η ομάδα του για να κατακτήσει το πολυπόθητο «quadruple».
Μπορεί ο «Φαραώ» να μην έχει να αποδείξει τίποτα στον υπόλοιπο κόσμο, καθώς είναι ευρέως γνωστό πως είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και ηγέτης ενός τεράστιου κλαμπ, ωστόσο, επέστρεψε στην Αγγλία για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να διαλύει τις αντίπαλες άμυνες.
Με τους «ρεντς» να έχουν ένα πρόγραμμα βουνό μπροστά τους, με 7 παιχνίδια σε 22 μέρες, ανάμεσά τους και δύο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι αλλά και δύο αναμετρήσεις με την Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι ορέξεις του Σαλάχ θα παίξουν σημαντικό ρόλο και για τις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.
Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για τον άνθρωπο που βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ αλλά και των «πασαδόρων» της Πρέμιερ Λιγκ ενώ από τα πόδια του περνάει κάθε επίθεση της Λίβερπουλ. Επιστρέφει νευριασμένος και σίγουρα καμία άμυνα δεν θέλει να τον αντιμετωπίσει.