Μετά την ήττα απ’ το ΑΠΟΕΛ, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για το ποιος μπορεί να είναι ο στόχος της ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη στο Τσίρειο (19:00). Η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο, αφενός για να επανέλθει στις επιτυχίες, αφετέρου για να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα στο ντέρμπι που θα προηγηθεί στο ΓΣΠ και να παραμείνει με αξιώσεις στη μάχη του τίτλου.
Η ομάδα της Λάρνακας θα γνωρίζει εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, άρα και τις προοπτικές που θα της δημιουργηθούν εφόσον πάρει το «διπλό» στη Λεμεσό, απέναντι σε μια ομάδα που φέτος δεν τη νίκησε και καλείται απόψε να το πράξει για πρώτη φορά.
Δεν θα είναι πολλές οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσει στην ενδεκάδα ο Νταβίντ Καταλά. Ο Τόμοβιτς επιστρέφει στην άμυνα μαζί με τον Μιλίτσεβιτς, με Ροσάλες και Εγγλέζου ή Γκαρσία στα μπακ και τον Λεάλ στο τέρμα.
Αναμένεται να διατηρηθούν στη μεσαία γραμμή οι Λουΐς Γκουστάβο και Εσπινόσα, με τον Μάμα να μοιάζει… αουτσάιντερ. Στα άκρα παραμένουν οι Άλτμαν και Φαράζ, με τον Τρισκόφσκι στην επίθεση κι έναν εκ των Ρόμο-Νταρμπισάιαρ.

Ανδρέας Βεντούρης