Στο φιλικό της Πάφος FC με τη Ρίγα (5-4), αυτός που «κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς,  ήταν ο Μάρκο Γιοβάνοβιτς, γιος του σπουδαίου ποδοσφαιριστή, Σάσα. 
Ο Σάσα, έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στις ομάδες της Πάφου, καθώς έπαιξε στον ΑΠΟΠ, και την ενοποιημένη ΑΕΠ (αγωνίστηκε επίσης με Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ).

Από τον Φεβρουάριο του 2021, ο 47χρονος, είναι προπονητής στην Εθνική Νέων Κύπρου, ενώ παλαιότερα, είχε περάσει και από την Εθνική Ελπίδων, ωστόσο, φρόντισε η… κληρονομιά του να συνεχιστεί. 
Αυτή η κληρονομιά, βρίσκεται στους «ώμους» του Μάρκο. Ο 19χρονος κεντρικός επιθετικός, κουβαλάει ένα «βαρύ» επίθετο, και θέλει να αφήσει και αυτός το στίγμα του στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, όπως έκανε και ο πατέρας του.

Ο Μάρκο, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γιουβέντους στην Πάφο, όταν ο Σάσα ήταν εκεί υπεύθυνος. Στη συνέχεια πήγε σε Πέγεια 2014 και Ακρίτα Χλώρακας. Όλα αυτά, όμως, μέχρι το 2018, όταν πήγε στην Πάφος FC.
Ο νεαρός Σερβοκύπριος στράικερ, πέρσι ήταν στην δεύτερη ομάδα της ομώνυμης πόλης, ενώ τη φετινή σεζόν ο Ντάρκο Μίλανιτς τον «ανέβασε» στην πρώτη.
Το Σάββατο (26/3), μας «συστήθηκε» και πέτυχε το γκολ που σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του και θέλει, αυτό να είναι η αρχή μιας πολύ όμορφης ποδοσφαιρικής ιστορίας!

Θράσος Δημητρίου