Ο Καστάν σκόραρε με «κεραυνό», ο Μάντισον με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ και η Λέστερ έστω και με άγχος στο φινάλε επικράτησε της Μπρέντφορντ (2-1) και επέστρεψε στις νίκες.
Μετά την πρόκριση στους «8» του Conference League, η Λέστερ επέστρεψε στα τρίποντα εντός συνόρων, επικρατώντας με 2-1 της Μπρέντφορντ στο «King Power Stadium». Οι Αλεπούδες εμφανίστηκαν κυνικές με στόχο τη νίκη και στις δύο τελικές τους εντός εστίας στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν ισάριθμα γκολ. Το ένα καλύτερο από το άλλο!
Στο 20′, ο Τιμοθί Καστάν συνέκλινε από τα αριστερά και έπιασε «οβίδα» που κατέληξε ψηλά στο πλαϊνό δίχτυ, δίχως να μπορεί να πιστέψει καλά-καλά ο ίδιος το εντυπωσιακό τέρμα που σημείωσε. Τη σκυτάλη πήρε ο Τζέιμς Μάντισον 13 λεπτά αργότερα, με τη γνωστή συνταγή του. Ο Άγγλος διεθνής ευστόχησε με αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ, την 6η του στην Premier League με τη φανέλα της Λέστερ, ενώ κανείς άλλος παίκτης των Αλεπούδων δεν έχει πετύχει πάνω από μία!
Οι Μέλισσες μπήκαν ξανά στο ματς στο 85′ με επίσης υπέροχο σουτ του Βισά, αλλά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω κι έτσι έμειναν στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη με ματς περισσότερο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ