Η ανατροπή δεδομένων στην κορυφή που έγινε την περασμένη εβδομάδα στον Όμιλο Τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Γυναικών στο βόλεϊ και τη νίκη του Property Gallery Απόλλων επί της Ολυμπιάδας Ν. που τον ανέβασε στην κορυφή, δίνει άλλη διάσταση στους αγώνες της 19ης αγωνιστικής – 5ης του Ομίλου στους αγώνες της Τρίτης 29 Μαρτίου 2022 στις 20:00. Oι «Αμαζόνες» έχουν δύσκολη αποστολή στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» με την Ανόρθωση ενώ η Ολυμπιάδα μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής υποδέχεται την ΑΕΛ στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

Στον Όμιλο Διαβάθμισης για την 18η αγωνιστική, 4η του Ομίλου θα γίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ – Lemesos Volleyball  στο «ΚΙΤΙΟΝ». Επίσης ο Δικέφαλος Γερίου υποδέχεται σε ένα ενδιαφέρον αγώνα στο Γυμνάσιο Γερίου τη Νέα Σαλαμίνα. Οι αγώνες του Ομίλου αρχίζουν επίσης στις 20:00.

ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ

«ΣΩΤΗΡΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Πρόκληση για τον πρωτοπόρο Property Gallery Απόλλων το ντέρμπι με την Ανόρθωση  στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» αφού μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Ολυμπιάδα και την πρωτιά δεν θέλει να αφήσει βαθμό ή βαθμούς αφού ίσως είναι μοιραίο για τον Τίτλο.

Ο Property Gallery Απόλλων βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και πάει στη Λευκωσία με στόχο να κάνει αποφασιστικό βήμα Τίτλου μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Η Ανόρθωσις στην έδρα της θέλει τη νίκη και έδειξε ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στον Property Gallery Απόλλωνομάδα της Αμμοχώστου προετοιμάζεται για τους αγώνες των «8» του Κυπέλλου όπου έχει ντέρμπι με την Ολυμπιάδα Ν.

«ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. –ΑΕΛ

Μόνο το τρίποντο θέλει η Ολυμπιάδα Ν. στο ντέρμπι με την ΑΕΛ για να ελπίζει στον Τίτλο. Η ήττα την περασμένη Τρίτη στη Λεμεσό από τον Property Gallery Απόλλων περιόρισε τις ελπίδες της γι’αυτό εάν θέλει να πιστεύει στην ανατροπή δεδομένων στο φινάλε πρέπει να κερδίσει τις «γαλαζοκίτρινες».

Η Ολυμπιάδα έδειξε ότι τέτοια παιχνίδια τα έχει, αλλά θα  αντιμετωπίσει το άγχος του ΠΡΕΠΕΙ να πάρει τη νίκη. Για το λόγο αυτό η τεχνική ηγεσία θα δουλέψει στον ψυχολογικό τομέα.

Η ΑΕΛ μετά τη μαθηματική κατάκτηση της 3ης θέσης πάει στη Λευκωσία για να κάνει το παιχνίδι της με στόχο το καλύτερο. Οι «Λιονταρίνες» δίνουν έμφαση στους αγώνες Κυπέλλου, όπου στις «8» θα αγωνιστούν με τη Lemesos Volleyball.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (18 ΑΓΩΝΕΣ)

  1. Property Gallery Απόλλων 16-02  50-14 46
  2. Ολυμπιάδα Ν. 15-03  51-14 46
  3. ΑΕΛ 12-06 39-25 35
  4. Ανόρθωσις 08-10 31-33 26

 

ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

«ΚΙΤΙΟΝ»ΑΕΚ – LEMESOS VOLLEYBALL

Στην «κόψη του ξιφαριού» βρίσκεται η παραμονή για ΑΕΚ και Lemesos Volleyball. Τις δυο ομάδες χωρίζουν μονάχα δυο πόντοι με την ΑΕΚ να έχει 12 και την Lemesos Volleyball 10. Mε νίκη οι «κιτρινοπράσινες» δεν ξεγνιάζουν απλά απομακρύνονται δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι «ροζ» που πήραν τον αέρα της ΑΕΚ με δυο αγώνες στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια πάνε στη Λάρνακα  για τη νίκη που θα τους φέρει στην 7η θέση για πρώτη φορά φέτος υποσκελίζοντας την ιστορική ομάδα της Λάρνακας. Τα πάντα είναι ρευστά και όλα πιθανά στο μεγάλο παιχνίδι.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΙΟΥ: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡ. – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον βαθμολογικά σε αυτό το φινάλε. Ο Δικέφαλος θέλει και άλλους βαθμούς για να ησυχάσει και το τρίποντο είναι καθοριστικό για την ομάδα του Π. Παύλου.

Η Νέα Σαλαμίνα  στοχεύει την 5η θέση και με τρίποντο την εξασφαλίζει. Εάν χάσει θα δώσει δικαιώματα στον Δικέφαλο για να έχει ελπίδες για την 5η θέση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (17 ΑΓΩΝΕΣ)

1.       Νέα Σαλαμίνα 07-10 28-39 20

2.       Δικέφαλος Γ. 05-12 21-43 15

3.       ΑΕΚ 04-13 19-43 12

4.       Lemesos Volleyball 03-14 17-45 10