Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport fm για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Για το φιλικό με την Ρίγα: «Ήταν ένα φιλικό για τους προπονητές. Ήταν χρήσιμο γιατί πήραν χρόνο παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι τώρα».
Για την πορεία της ομάδας: «Από την στιγμή που παίζουμε καλό ποδόσφαιρο θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Άνετα θα είχαμε περισσότερους βαθμούς, τουλάχιστον εννιά βαθμούς περισσότερους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να χάνεις εσύ τις ευκαιρίες και να βάζει γκολ ο αντίπαλος και σε άλλο ματς να χάνει ο αντίπαλος ευκαιρίες και να κερδίζεις εσύ στο τέλος».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι έχουμε την δυνατότητα να τα καταφέρουμε από την στιγμή που πάμε χωρίς απουσίες τότε μπορούμε. Θα είναι η πρώτη διαφορά που αν όλα πάνε καλά θα πάμε χωρίς απουσίες. Αυτός μας χαροποιεί και εμάς και τον προπονητή».
Για τον κόσμο: «Μόνο παράπονο δεν μπορούμε να έχουμε από τον κόσμο. Τους βλέπουμε να έρχονται κατά χιλιάδες είναι απίστευτη η στήριξη τους»
Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις κυρώσεις προς τους Ρώσους: «Όλα κυλάνε ομαλά στην ομάδα μας. Δεν έχουμε κάποιο θέμα. Είδαμε κάποια τοπικά ρεπορτάζ που έλεγαν το αντίθετο αλλά ήταν απλά κουβέντες του καφενέ. Μόνο να γελάμε είναι όταν διαβάζουμε και ακούμε τέτοια πράγματα. Όχι μόνο υπάρχει υγεία αλλά και οικογενειακό κλίμα. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό, όλοι ενωμένοι».
Για τον προγραμματισμό: «Το θέμα του προγραμματισμού τρέχει συνεχώς στην ομάδα. Η ομάδα προγραμματισμού είναι ικανή και κυνηγάει στόχους συνεχώς για να είναι έτοιμη σε κάθε μεταγραφική περίοδος. Είναι νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτά καθώς η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στα παιχνίδια που ακολουθούν»
Συμφωνήσατε με τον Μάριο Δημητρίου; «Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι. Αν δεν υπάρχει υπογεγραμμένη συμφωνία είναι πολιτική μας να μην λέμε κάτι. Θέλουμε να κάνουμε πιο έντονο το Κυπριακό στοιχείο στην ομάδα μας».