Ο Νταβίντ Καταλά, στη διάσκεψη τύπου, μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού με τον Ονήσιλο, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, στάθηκε στους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα ματς.
Αναλυτικά:
«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος με τους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια. Έδειξαν ότι είναι εδώ και μπορούν να βοηθήσουν. Τους αξίζει περισσότερος χρόνος στη συνέχεια. Είναι δύσκολο για όσους δεν παίζουν πολύ, αλλά είναι πάντα εδώ, δείχνουν την αφοσίωση τους καθημερινά. Είμαι περήφανος για τον επαγγελματισμό τους είτε παίζουν, είτε δεν παίζουν πολύ».
Αν θα βοηθήσει στην ψυχολογία το αποτέλεσμα: «Πάντα ένα καλό αποτέλεσμα βοηθάει και στην ψυχολογία. Ανήκει στο παρελθόν αυτό το παιχνίδι και κοιτάζουμε πλέον το ματς με τον Άρη. Χάσαμε από το ΑΠΟΕΛ αλλά το καλό είναι ότι δείξαμε αντίδραση την αμέσως επόμενη μέρα».
Για το ότι σκόραραν 8 διαφορετικοί παίκτες: «Όσοι περισσότεροι παίκτες σκοράρουν τόσο το καλύτερο. Θέλουμε γκολ από όλους τους παίκτες. Είμαι χαρούμενος που σκοράραν οχτώ διαφορετικοί παίκτες, από διαφορετικές γραμμές».
Για το παιχνίδι με τον Άρη και τις μεταγραφές Ιανουαρίου: «Όσοι είναι διαθέσιμοι μπορεί να είναι επιλογές για το αρχικό σχήμα της Κυριακής. Για τους παίκτες που ήρθαν τον Ιανουάριο, δεν είναι εύκολο να έρθεις και να μπεις κατευθείαν στην εντεκάδα. Χρειάζονται χρόνο».