Άκρως καθοριστικός ο 3ος Τελικός στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ βόλεϊ ανδρών.
H Oμόνοια θέλει να ανοίξει σαμπάνιες Τίτλου και ο Green Air Παφιακός να συνεχίσει να ονειρεύεται. Με αυτό τον τρόπο θα μπουν σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 στις 20:00 (Cablenet Sports 3 HD) «πράσινοι» και «γαλάζιοι» στον τρίτο Τελικό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ –ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
Η Ομόνοια μετά τη νίκη την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 στην Πάφο έκανε τρεις τις νίκες της έναντι  μιας του Green Air Παφιακού. Με νίκη η ομάδα του Σάββα Σάββα κατακτά τον 6ο Τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία της. Ένας άκρως σημαντικός αγώνας για τους «πράσινους» που θέλουν να τελειώσουν τους Τελικούς στην έδρα τους μπροστά στο κοινό τους.
Ο  πολυνίκης κόουτς δούλεψε τις τελευταίες μέρες και στην ψυχολογία αφού η αναμονή του Τίτλου φέρνει άγχος, άνκαι η Ομόνοια έχει εμπειρία από τέτοιους αγώνες. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 και εάν ρισκάρουμε μια πρόβλεψη η βασική εξάδα θα είναι οι: Lescov, Leontyev, Soouza, Ελευθερίου, Προδρόμου και Αλεξίου με λίμπερο τον Παπαχριστοδούλου.
Ο Green Air Παφιακός θα παίξει με «την πλάτη στον τοίχο», αφού εάν χάσει κάνει «φτερά» ο 5ος Τίτλος πρωταθλητή. Ο Jorge Cannestracci θα δουλέψει στην εξάλειψη των νεκρών διαστημάτων που στους δυο πρώτους Τελικούς οδήγησαν σε καθαρές νίκες στα σετ την Ομόνοια. Στόχος να επαναληφθεί ο θρίαμβος της 14ης Ιανουαρίου 2022 στο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» , ώστε  την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 να υπάρξει νέος Τελικός στο «ΑΦΡΟΔΙΤΗ».
O Iταλοαργεντινός κόουτς θα δοκιμάσει τα τελικά του πλάνα την Κυριακή 27 Μαρτίου και πιθανότατα τη Δευτέρα θα βασιστεί στους: Οικονομίδη, Acosta, Ασπιώτη, Viller, Ευσταθίου και Χρυσοστόμου με λίμπερο τον Αντώνη Αντωνίου.