Η Νορβηγία νίκησε την Αρμενία με 9-0 σε φιλική αναμέτρηση στο Όσλο, σημειώνοντας την πιο ευρεία νίκη της τα τελευταία 30 χρόνια. Δύο γκολ ο Χάλαντ, χατ-τρικ ο Τζόσουα Κινγκ.
Η Νορβηγία επικράτησε της Αρμενίας με 9-0 σε φιλική αναμέτρηση στο Όσλο, μιας και οι δύο ομάδες έχουν τεθεί εκτός διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για τα τελικά του Μουντιάλ. Οι Σκανδιναβοί πέτυχαν την πιο ευρεία τους νίκη τα τελευταία 30 χρόνια, καθώς στις 9 Σεπτεμβρίου 1992 νίκησαν με 10-0 το Σαν Μαρίνο και πάλι στη νορβηγική πρωτεύουσα.
Οι παίκτες του Σολμπάκεν καθάρισαν σε ένα δεκάλεπτο τους Αρμένιους (24′-34′), πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ με τους Χάλαντ, Θόρστβεντ και δύο γκολ του Τζόσουα Κινγκ. Ο Χάλαντ με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του πρώτου ημίχρονου στο 45+1′. Οι Σκανδιναβοί δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Κιγνκ στο 59′ έκανε χατ-τρικ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-0, ο Ντέλι στο 80′ έκανε το 7-0, ο Χοφχανισχιάν έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του κάνοντας το 8-0, ενώ ο Σόρλοθ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 90+1′.