Η Έλτσε πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γανάδα, έκανε άλμα παραμονής κι άφησε την αντίπαλό της στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 1ο μόλις λεπτό, το σουτ του Μπογέ πέρασε ελάχιστα έξω και στην κόντρα ο Σουάρεθ έβγαλε όμορφα στον Ουζούνι, που αστόχησε σχεδόν εξ επαφής. Στο 4’ ο Μπαντία είπε όχι σε σουτ του Νέβα από το ύψος της περιοχής και στο 8’ απέκρουσε και το σουτ του Σουάρεθ. Τελικά στο 11’ ο Μίγια πέρασε όμορφα στον Φιδέλ που νίκησε τον Μαξιμιάνο σε τετ α τετ για το 0-1.

Στο 15’ ο Μαξιμιάνο σταμάτησε στον Μίγια αυτή τη φορά και στο 17’ το σουτ του Σουάρεθ κόντραρε σε σώματα. Στο 21’το νέο σουτ του Ουζούνι πέρασε λίγο έξω και στο 27’ και ο Μίγια αστόχησε από κοντά. Στο 32’ η άμυνα της Γρανάδα πρόλαβε τον Μπογέ, ο οποίος έχασε άλλη μια ευκαιρία στο 45’.

Στο 53’ ο Μπαντία πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Μίγια και Κογιάδο, ενώ στο 58’ το νέο σουτ του Μίγια, σταμάτησε στο δοκάρι.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιάνο, Χερμάν Σάντσεθ, Κίνι, Ντουάρτε, Νεβα, Τορέντε (61’ Μολίνα), Μίγια, Πέτροβιτς (76’ Ίσμα Ρουίθ), Κογιάδο (72’ Ροτσίνα), Ουζούνι (61’ Ματσίς), Σουάρεθ(76’ Πουέρτας)

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Μόχικα, Ρόκο, Γκονζάλες, Παλάσιος (86’ Ολάθα), Φιδέλ (86’ Βερδού), Ομάρ Μασκαρέλ, Γκουμπάου (74’ , Πόνσε (74’ Μαρκόνε), Μπογέ (68’ Μορέντε)