Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα, ο προπονητής της Πάφος FC Ντάρκο Μίλανιτς δήλωσε τα ακόλουθα:
«Κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Απέναντι στην κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και αξίζαμε περισσότερα. Όλες οι ομάδες είχανε μεγάλα προβλήματα απέναντι μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αξίζαμε περισσότερα και στο τέλος πήραμε την ισοπαλία. Ήταν εξαιρετική δουλειά από την ομάδα μας, αλλά πρέπει να σκοράρουμε».
Για τον κόσμο: «Ήρθαν με ενέργεια. Ήταν μία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε αυτό τον κόσμο».
Για τον Βαλακάρι: «Σήμερα παίξαμε με δύο επιθετικούς λόγω της έλλειψης του Βαλακάρι. Αλλάζει λίγο το σχήμα όταν δεν βρίσκεται στην ενδεκάδα. Ήμασταν αρκετά επικίνδυνοι με δύο επιθετικούς. Ο Βαλακάρι δουλεύει και χωρίς την μπάλα στα πόδια του. Έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού».
Για την παθογένεια του εύκολου γκολ: «Ήταν αρκετά ήρεμοι οι ποδοσφαιριστές, έτοιμοι ψυχολογικά. Ίσως μας έλειψε η ηρεμία να κινηθούμε πιο γρήγορα. Σημασία έχει πως δημιουργούμε τις ευκαιρίες. Σήμερα θα θέλαμε να πετύχουμε ένα γκολ γιατί με τους τρεις βαθμούς ανεβαίνεις πιο πάνω και θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τέτοιες εμφανίσεις πρέπει να δίνουν ενέργεια και στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο της ομάδας. Τέτοιες εμφανίσεις πρέπει να επαναλαμβάνονται καθώς είναι απέναντι σε μεγάλες ομάδες».
Αν πλέον ο στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη: «Ο αρχικός μας στόχος ήταν η εξάδα. Ο ξεκάθαρος μας στόχος τώρα είναι η Ευρώπη. Να είμαστε χαλαροί, να μην είμαστε αγχωμένοι και να το απολαύσουμε».