Οι προπονήσεις στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει από την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο αύριο Δευτέρα (24/06) είναι προγραμματισμένη η επίσημη «πρώτη», στην παρουσία κόσμου. Αρχικά, στις 18:15 θα γίνει ο αγιασμός στην «ΑΕΚ Αρένα» κι ακολούθως η προπόνηση δίπλα στο βοηθητικό.
Την Τετάρτη 26 Ιουνίου η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και στην πόλη του Tegelen, όπου θα διαμένει στο ξενοδοχείο «Biderberg Chateau Holtmuhle», για το βασικό μέρος της προετοιμασίας της. Θυμίζουμε ότι κατά την παραμονή της εκεί, θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια:
-29/06, 17:00 (τοπική ώρα) με την ολλανδική Ντεν Μπος
-03/07, 18:00 (τοπική ώρα) με τον ΠΑΟΚ (Ελλάδα)
-06/07, 14:00 (τοπική ώρα) με την βελγική Σερκλ Μπριζ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: Η απόκτηση του Καμπρέρα είναι δεδομένη και καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να ξεπεραστούν τα… όποια εμπόδια και να ανακοινωθεί. Στη χειρότερη περίπτωση, η επίσημη ανακοίνωση θα προκύψει την 1η Ιουλίου. Ο Ρόκα αναμένει την απάντηση του Πονς, ενώ η περίπτωση Τόνγκια, με τις αρκετές δυσκολίες της, θα τραβήξει περισσότερο χρονικά. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ συνεχίζει επίσης τις προσπάθειές του για ακόμη έναν σέντερ φορ πλην Καμπρέρα, καθώς και για έναν αριστερό μπακ για τον κατάλογο Β’…

Ανδρέας Βεντούρης