Μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΛ, ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δήλωσε τα ακόλουθα:
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την πρόκριση τους. Δεν κάναμε ένα κακό αγώνα, εμείς είχαμε τις περισσότερες φάσεις. Κάναμε ευκαιρίες πολλές αλλά δυστυχώς στην τελευταία φάση του αγώνα δεν βάλαμε το γκολ. Είμαι δυσαρεστημένος για την 2η κίτρινη του Ρομπέρζ, δεν γίνεται ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής να κάνει αυτά τα πράγματα. Αλλάξαμε το σύστημα, εμείς είχαμε τις φάσεις και στο 0-0 και στο 1-0 αλλά και στην παράταση. Τα έδωσαν όλα οι ποδοσφαιριστές και βλέπουμε την συνέχεια» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Παίξαμε καλά, είδαμε τους παίκτες που ήρθαν από τραυματισμό ότι θέλουν χρόνο αλλά μας βοήθησαν».
Για την πτώση της ομάδας στο β’ ημίχρονο: «Στο α’ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί γιατί έλειψαν τα εύκολα λάθη που κάμα στο δεύτερο ημίχρονο και αυτά έφεραν το γκολ της ΑΕΛ. Γενικά ελέγξαμε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό μας στοίχησε».
**«Συγχαρητήρια στον κ. Μπεργκ για την εξαιρετική δουλειά που έκανε. Καλή συνέχεια να του ευχηθώ. Ήταν ο πρώτος προπονητής που αντιμετώπισα στην Κύπρο καθώς δώσαμε ένα φιλικό».
Θα σας πεισμώσει ο αποκλεισμός; «Δεν είναι έτσι, θέλαμε το νταμπλ αλλά έτσι είναι το κύπελλο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αν περνούσαμε θα είχαμε περισσότερα παιχνίδια και θα είχαμε πρόβλημα στην ένταση αλλά θα δίναμε χρόνο και σε άλλους παίκτες. Η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, θα περάσουμε μέσα από την κόλαση για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι συζητήσεις γύρω από το ποδόσφαιρο στην Κύπρο έχουν ένταση. Δεν πρέπει να φοβόμαστε το παρελθόν και να αμφισβητούμε τους εαυτούς μας. Βλέπετε το ΑΠΟΕΛ πως άρχισε το πρωτάθλημα και πως προχώρησε τώρα και την Ομόνοια πως έμεινε τελικά εκτός 6άδας. Σε αυτές τις δύο ομάδες, υπάρχει περισσότερη ηρεμία από ότι στην ομάδα μας».
Για την λανθασμένη ανάπτυξη σε σημεία του παιχνιδιού: «Ποιος έχει την τέλεια ανάπτυξη σε όλο το παιχνίδι; Δεν υπάρχει ομάδα που έχει την τέλεια ανάπτυξη. Δεν ήταν αυτός ο λόγος που δεν πήραμε την πρόκριση. Πέντε ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν πολύ στα τελευταία παιχνίδια αγωνίστηκαν. Αλλάξαμε πρόσωπα αλλά δεν ήταν η ανάπτυξη που μας στέρησε την πρόκριση».