Επιστροφή στη δράση της ΟΠΑΠ Basket League, μετά τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ανδρών. Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν έξι αγώνες, τέσσερις το Σάββατο και δύο την Κυριακή.
Πετρολίνα ΑΕΚΑΕΛ
Σάββατο 5 Μαρτίου – 16:00 / «Κίτιον» / CBF TV
Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη ψάχνει η ΑΕΚ που υποδέχεται στο «Κίτιον» την ΑΕΛ, ώστε να φτάσει τις 17 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ στοχεύει την επιστροφή στις νίκες, αφού προέρχεται από ήττα και θέλει να φύγει από τη Λάρνακα με το διπλό. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΠΟΠ – Αχιλλέας
Σάββατο 5 Μαρτίου – 17:00 / «Άκης Κλεάνθους / CBF TV
Την πρώτη του νίκη μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες ψάχνει ο ΑΠΟΠ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αχιλλέα. Η ομάδα της Πάφου μετρά 6 νίκες στους 19 αγώνες ενώ ο Αχιλλέας νίκησε σε 7 παιχνίδια από τα 18. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Ανόρθωση – Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου
Σάββατο 5 Μαρτίου – 18:00 / Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού / YouTube ΚΟΚ
Η Ανόρθωση φιλοξενεί την Giovani ΕΝΠ, με τη «Μεγάλη Κυρία» να θέλει να συνεχίσει με νίκες, αφού προέρχεται από εκτός έδρας νίκη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το 11ο ροζ φύλλο αγώνος στην ΟΠΑΠ Basket League. H αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube.

ΑΠΟΕΛ – ΕΘΑ
Σάββατο 5 Μαρτίου – 19:00 / Λευκόθεο / CBF TV
Την πέμπτη σερί νίκη ψάχνει το ΑΠΟΕΛ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΕΘΑ Έγκωμης. Οι «γαλαζοκίτρινοι» που έρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα, θα παίξουν στην έδρα τους για να συνεχίσουν το θετικό τους σερί, ενώ η ΕΘΑ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ερχόμενη από ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Κεραυνός – Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ
Κυριακή 6 Μαρτίου – 16:00 / «Κώστας Παπαέλληνας / CBF TV
Στον Στρόβολο φιλοξενεί την ΕΝΑΔ ο Κεραυνός με στόχο να πάρει άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνος, ερχόμενος από 6 συνεχόμενες νίκες. Για το διπλό θα αγωνιστεί η ΕΝΑΔ, που ψάχνει τη δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Απόλλων – ΕΑΣ Ομόνοια
Κυριακή 6 Μαρτίου – 18:00 /  Απόλλων Αρένα / CBF TV
Η αναμέτρηση μεταξύ Απόλλωνα και Ομόνοιας θα κλείσει την αυλαία της αγωνιστικής, με τους «γαλάζιους» να θέλουν μόνο τη νίκη στην έδρα τους ώστε να συνεχίσουν με επιτυχίες, ενώ η Ομόνοια θα κυνηγήσει το διπλό ώστε να πάρει τη νίκη μετά από 3 αγωνιστικές. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.