Στο πλευρό των οπαδών και κατά της Ομοσπονδίας τάχθηκε ο Τζόρνταν Χέντερσον μετά την απόφαση να μην αλλάξει η έδρα του ημιτελικού του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ»! «Δεν θα μπορέσει να έρθει αρκετός κόσμος λόγω κόστους, θα ήταν λογικό να υπάρξει αλλαγή» σχολίασε.
Αρκετοί οπαδοί των Λίβερπουλ και Σίτι δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ» την 16η του Απρίλη για τον μεγάλο ημιτελικό του FA Cup.
Ο λόγος είναι πως δεν θα υπάρχουν τρένα από την βορειοδυτική Αγγλία προς την πρωτεύουσα, κάτι το οποίο γνώριζαν εδώ και αρκετούς μήνες στην Ομοσπονδία. Κι όμως, δεν άλλαξε η έδρα του ματς, ωστόσο, η FA μισθώνει 100 πούλμαν να ξεκινήσουν από το «Άνφιλντ» και το Etihad για να βοηθηθούν οι οπαδοί.
Φυσικά αρκετοί δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ» και ο Τζόρνταν Χέντερσον σχολίασε: «Σκέφτομαι ως ένας εξ αυτών και είναι η μέρα για τον κόσμο. Θα ήταν πιο λογικό να έχει αλλάξει η έδρα του ματς γιατί αρκετοί οπαδοί δεν θα καταφέρουν να έρθουν στο γήπεδο είτε λόγω της δυσκολίας στη μετακίνηση είτε λόγω του κόστους».
Η Σίτι από την πλευρά της θα βάλει άλλα 50 πούλμαν, με το κόστος όμως να πηγαίνει στους φίλους της ομάδας, ενώ στη Λίβερπουλ αναζητούν τρόπο να συνεισφέρουν κι εκείνοι με τους υποστηρικτές του συλλόγου.