Η Λίβερπουλ μετράει οκτώ διαδοχικές νίκες στην Premier League και το γεγονός αυτό έχει ανεβάσει πάρα πολύ την ψυχολογική διάθεση των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με την Άρσεναλ, που θα λάβει χώρα το βράδυ της Τετάρτης (16/3, 22:15) στο Emirates.
Το ματς αυτό είναι κομβικό για τους κόκκινους στην προσπάθειά τους να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την Μάντσεστερ Σίτι ωστόσο είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να το δώσουν χωρίς τον καλύτερο παίκτη τους.
Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι στο 62ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με την Μπράιτον περασμένο Σάββατο, λίγα λεπτά μετά το εύστοχο πέναλτί του με το οποίο έφτασε τα 20 στη φετινή Premier League.
Το άσχημο με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ είναι πως δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας, κάτι που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο ενόψει της σύγκρουσης με τους -ιδιαίτερα φορμαρισμένους- κανονιέρηδες, από τη στιγμή που μεσολαβούν μόλις 48 ώρες.
Εκτός του Σαλάχ, εκτός προπόνησης έμειναν την Δευτέρα και οι Τσιμίκας και Μίλνερ, ενώ το ευχάριστο για τους κόκκινους είναι πως πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση οι Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Οριγκί και Μιναμίνο, που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολη της ομάδας τους στο τελευταίο της παιχνίδι.