Για το πολύκροτο θέμα του οικονομικού στο ΑΠΟΕΛ και για τις συναντήσεις με τον κόσμο μίλησε στον Super Sport fm o εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.
«Πρέπει να διαχωρίσουμε τις εκδηλώσεις. Υπάρχουν δύο προσπάθειες που γίνονται. Η μια είναι ο λαχνός εισφοράς για την ενίσχυση της ομάδας και το άλλο η επαναφορά μιας ενέργειας που συνέβαινε το παρελθόν, όταν είχαμε επισκέψεις σε οργανωμένα σύνολα. Αυτό  θέλουμε να το επαναφέρουμε.  Απόψε στις 19:30 θα είμαστε στον Λυθροδόντα, ενώ έχουν διευθετηθεί και συναντήσεις σε Κοκκινοτριμιθιά στις 7 Απριλίου και στο Δάλι στις 12 Απριλίου» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Είναι πραγματικότητα πως οι επιτυχίες δημιουργούν οπαδούς. Το πιο σημαντικό είναι να γεννιούνται οπαδοί για την ομάδα. Οι γεννημένοι ΑΠΟΕΛίστες δεν πρόκειται να αφήσουν την ομάδα. Μετά την τεράστια ήττα στην Πάφο, ο κόσμος έμεινε να χειροκροτήσει την ομάδα. Στάληκε ένα μήνυμα και αυτό μεγαλώνει. Πολλοί ΑΠΟΕΛίστες εκφράζουν πρόθεση να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Ο λαχνός ήταν εισήγηση-απαίτηση από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ».