Μεγάλη ανατροπή στον Όμιλο Διαβάθμισης έφερε η 18η αγωνιστική, 4η του Ομίλου. Η Lemesos Volleyball για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά βρίσκεται στην 3η θέση του Ομίλου σε θέση σωτηρίας στέλνοντας την  ιστορική ΑΕΚ στην 4η και απειλείται πολύ σοβαρά με υποβιβασμό.
Η Lemesos Volleyball πήγε στο «ΚΙΤΙΟΝ» κέρδισε με 3-1 σετ  σε 94’ και κρατά την τύχη στα χέρια της στις επόμενες δυο αγωνιστικές αφού βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την ΑΕΚ. Οι «ροζ» επικράτησαν για Τρίτη φορά στη σεζόν της ΑΕΚ.
Η ομάδα της Λάρνακας προηγήθηκε με 1-0 κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-20 σε 25’ αφού προηγήθηκε και με έξι πόντους 19-13. Στη συνέχεια η Lemesos Volleyball έφερε το ματς στα μέτρα της κερδίζοντας εύκολα το δεύτερο σετ 25-13 σε 21’ ισοφαρίζοντας 1-1.
Η ομάδα του Α. Σπύρου πήρε τεράστια ψυχολογία με το 1-1 και στο τρίτο καθοριστικό σετ προηγήθηκε 19-14  για να κερδίσει 25-20 σε 26’ και να ανατρέψει τα δεδομένα.
Στο τέταρτο σετ η Lemesos Volleyball επιβλήθηκε κατά κράτος  προηγήθηκε 19-11 αλλά η ΑΕΚ επιχείρησε την ανατροπή, μείωσε αλλά η Lemesos Volleyball κράτησε και κέρδισε 25-22 σε 22’ και τον αγώνα τεράστιας σημασίας με 3-1 σετ.
AEK (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Condotta, Santana, Αντωνίου, Bratunhina, Στυλιανού, Xαραλάμπους – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη, Ιακώβου – Αλλαγές: Λάρκου, Stancu.
LEMESOS VOLLEYBALL (Α. ΣΠΥΡΟΥ): Ιωάννου, Komlenovic, Κέστα, Summer, Dobrasinovic , Ηormann – Λίμπερο: Μιχαήλ, Καραολή – Αλλαγές: Σιαπάνη, Ιωάννου, Λάσπου.