Οι επιλογές του Νίκου Κωστένογλου για τις διπλές αναμετρήσεις με την Εσθονία αντικατοπτρίζουν στον απόλυτο βαθμό την κατάσταση στην οποία βρίσκονται συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.
Χάμπος Χαραλάμπους και Λοΐζος Λοΐζου ακολουθούν βίους αντίθετους το τελευταίο διάστημα, με τον πρώτο να διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και να κάνει μεγάλα παιχνίδια και τον δεύτερο να είναι η σκιά του εαυτού του και να μην θυμίζει σε καμιά περίπτωση τον ποδοσφαιριστή που εντυπωσίασε στην περσινή σεζόν. Αποτέλεσμα αυτής της απόδοσης η κλήση του Χαραλάμπους στην Εθνική ανδρών και η απουσία από τις επιλογές του Λοΐζου.
Βέβαια πριν οι ποδοσφαιριστές ενσωματωθούν με την Εθνική (στην κλήση από την Ομόνοια βρίσκονται και οι Παναγιώτου, Κακουλλής και Παπουλής), έχουν να δώσουν το ντέρμπι του β’  γκρουπ κόντρα στην ΑΕΛ το Σάββατο στο Τσίρειο μερικές μέρες μετά τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό.
Ο Νιλ Λένον αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην 11άδα.
Σέχου και Τσέποβιτς δεν υπολογίζονται, αμφίβολος παραμένει ο Φαμπιάνο ενώ θα ξεκαθαρίσει μέχρι την τελευταία στιγμή για Ντίσκερουντ.

Θράσος Δημητρίου