Μπορεί να φιγουράρουν στον κατάλογο των απόντων αρκετά ονόματα με τον Απόλλων, όμως η επιστροφή του Κίνγκσλεϊ Σαρφό αποτελεί ότι καλύτερο για τον Σωφρόνη και το πλάνο του την Κυριακή.
Η παρουσία του Γκανέζου επιτρέπει στον προπονητή να φτιάξει την 11άδα και ειδικά τη μεσαία γραμμή, όπως καλύτερα μπορεί αφού μπορεί να μετακινήσει τον Οκριασβίλι στη φυσιολογική του θέση ( επιθετικό άκρο) ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και πλάνο με σύστημα 4-4-2 ακόμα και με την απουσία του Μάγκλιτσα.
Μπορεί να πάει σαν δεύτερος επιθετικός μαζί με τον Κβιλιτάια ο Νατέλ και να παίξουν Οκριασβίλι-Θεοδώρου στα άκρα της επίθεσης με Σόουζα και Σαρφό στη μεσαία γραμμή.
Γενικότερα όμως, έχει τη δυνατότητα με το Σαρφό να ελιχθεί ο προπονητής φτάνει όμως να αξιοποιήσει σωστά αυτό το πολύτιμο εργαλείο που του προσφέρει ο Γκανέζος.
Θυμίζουμε, ότι είναι πανέτοιμος και ο Ντανίλο, έστω αν δεν έπαιξε με την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται ο Βραζιλιάνος να επιλεγεί σαν επιθετικό χαφ με τον Απόλλωνα σε σύστημα 4-2-3-1 και να παίξουν πιο πίσω, οι Σαρφό και Σόουζα.
Στον κατάλογο των απόντων, πλην του Μάγκλιτσα θα απουσιάσουν οι Ντε Βινσέντι-Σκουφέτ-Βινίσιους-Νταουσβίλι και απλά, έχει αμυδρές πιθανότητες να προλάβει ο Ντογκαλά, αν βέβαια καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα.