H Πέγεια 2014 επιστρέφει! Η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη, με τη νίκη της επί του Ηρακλή Γερολάκου με 2-0 στην 22η αγωνιστική, ανέβηκε και μαθηματικά στη Β’ Κατηγορία.
Είναι μια ονειρική σεζόν για την Πέγεια, καθώς οδεύει ολοταχώς για το πρωτάθλημα βρισκόμενη στο ρετιρέ της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, ενώ παραμένει σε τροχιά νταμπλ, αφού είναι και στα προημιτελικά του κυπέλλου.
Για να καταλάβει κανείς τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας, εξασφάλισε την άνοδο της τέσσερις «στροφές» πριν το φινάλε!
Η ιστοσελίδα μας, επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή της Πέγειας 2014, Αχιλλέα Μιχαήλ
, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τη χαρά που έφερε το εισιτήριο για τη Β’ Κατηγορία, ενώ παράλληλα, υπογράμμισε πως… «τρώγοντας έρχεται η όρεξη», αφού έχουν στόχο πλέον, πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τι είπε:
«Είμαστε αρκετά περήφανοι για την άνοδο μας στη Β’ Κατηγορία, ήταν κάτι που μας άξιζε. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο και πλέον κοιτάμε πρωτάθλημα και κύπελλο».
Για το αν πίστευε από την αρχή στην άνοδο
: «Η ομάδα αποτελείται από ένα πολύ καλό ρόστερ και έτσι ήμουν πολύ σίγουρος ότι θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας κάνοντας όλοι τη δουλειά που πρέπει».
Κλείνοντας, ο Αχιλλέας Μιχαήλ, ξεκαθάρισε πως στόχος της Πέγειας 2014, είναι να καθιερωθεί στη Β’ Κατηγορία.
Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Για αρχή θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι το κύριο μας μέλημα και θέλουμε, μέσα από αυτό, να καθιερώσουμε την ομάδα στη Β’ Κατηγορία».

Θράσος Δημητρίου