Σε μερικά χρόνια, δίπλα στην φράση “unfair play” είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μία ομαδική φωτογραφία της γερμανικής Βίλσμπουργκ. Σε ένα γεγονός που δεν τιμάει κανέναν, η Βίλσμπουργκ ισοπέδωσε με 209-39 (!) την Βούρτσμπουργκ σε αγώνα της 4η κατηγορίας της Γερμανίας, σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία για όλους τους λάθος λόγους.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος, Ρόμπερτ Χάουσελ, η Βούρτσμπουργκ είχε ζητήσει αρχικά την μετάθεση του αγώνα επειδή είχε μαζεμένα κρούσματα ίωσης, με τα τεστ κορονοϊού όμως να είναι αρνητικά. Αυτό δεν έγινε δεκτό από την αντίπαλό της όμως, με αποτέλεσμα η Βούρτσμπουργκ να ταξιδέψει με μόλις πέντε παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν φορώντας μάσκες. Η Βίλσμπουργκ από την πλευρά της είχε 8 παίκτες, με κάποιους εξ αυτών να έρχονται από την δεύτερη ομάδα. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το σκηνικό της ντροπής.
Μόλις στην πρώτη περίοδο ένας παίκτης της Βούρτσμπουργκ αποβλήθηκε με δύο αντιαθλητικά φάουλ, ενώ στην τρίτη περίοδο αποβλήθηκε ακόμα ένας, αφήνοντας την ομάδα του με 3 παίκτες. Ούτε αυτό όμως έμελλε να πτοήσει την Βίλσμπουργκ, η οποία συνέχισε να πιέζει και να σκοράρει, μέχρι που έφτασε στην νίκη με το απίστευτο 209-39.
Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Αμερικανός Τζόναθαν Μπρέγκερ (στην φωτό από προηγούμενο αγώνα του), ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 100 πόντους με 15/17 δίποντα, 22/34 τρίποντα και 4/5 βολές, έχοντας ακόμα 12 ριμπάουντ, 16 ασίστ και 12 κλεψίματα σε 37 λεπτά συμμετοχής, σε ένα αδιανόητο quadruple-double”. Ιδού μία φωτογραφία των ηττημένων, αλλά και το σχετικό boxscore.


Όπως και να έχει, ήταν σίγουρα ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους.