Στις επτά ανέβηκαν οι απουσίες στον Παναθηναϊκό, καθώς στις ήδη υπάρχουσες προστέθηκαν και αυτές των Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Λευτέρη Μποχωρίδη!
Με το… ζόρι γίνονται οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» έχουν χτυπηθεί βάναυσα από τα προβλήματα, όπου στο πρόγραμμα της Παρασκευής (11/3) απουσίαζαν συνολικά επτά παίκτες!
Συγκεκριμένα, εκτός παραμένουν οι δύο αθλητές που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Οι Βασίλης Καββαδάς και Λευτέρης Μαντζούκας ταλαιπωρούνται από ίωση, όπως και ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος έχει ανεβάσει και εκείνος πυρετό.
Από ‘κει και πέρα, ο Στέφαν Γιόβιτς δεν είναι ακόμη σε θέση να ακολουθήσει φουλ πρόγραμμα εξαιτίας της θλάσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.
Ο διεθνής γκαρντ έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Κι όλα αυτά, ενώ το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/3, 20:00) το Περιστέρι, για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.