Ακόμα πιο αισιόδοξα βλέπουν στην ΑΕΛ την συνέχεια μετά και την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα. Επί της ουσίας, μπορεί να μην έχει κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό όμως έχει καταφέρει να επαναφέρει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας σε ψηλά επίπεδα.
Επίσης σημαντικό έχει αρχίσει να φαίνεται ότι η ομάδα ανεβάζει στροφές και αρχίζει να παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο. Σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου αφού δείχνει να αλλάζει η εικόνα επιθετικά. Τα γκολ των Μιλιντσεάνου και Μαρόσα έφεραν χαμόγελα στην ομάδα, κυρίως για την ομαδική δουλειά που προηγήθηκε στα τέρματα.
Στην ΑΕΛ λοιπόν, οφείλουν να έχουν και συνέχεια. Περιθώρια απώλειας βαθμών δεν υπάρχουν και θα τα δώσει όλα για όλα στο επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ για την νίκη. Άλλωστε, αν δεν νικήσει πιθανόν να χάσει και τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για ανατροπή του σκηνικού.
Ο Σάββας Παντελίδης μπορεί να αισθάνεται λίγο πιο άνετα μετά και την νίκη με αντίπαλο τον Άρη και έχει αρχίσει και ο ίδιος να εκμεταλλεύεται πλήρως το ρόστερ της ομάδας. Οι αλλαγές που έκανε δείχνουν του λόγου το αληθές αφού, και πρόσωπα άλλαξε αλλά και σύστημα. Μετά από καιρό είδαμε τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου να αγωνίζεται και πάλι, ενώ επανήλθε και ο Μηνάς Αντωνίου στις επιλογές του Ελλαδίτη κόουτς.

Αριστείδου Μιχαήλ