Aνάρτηση από τους οργανωμένους οπαδούς της Πάφος FC εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση:
«ΑΔΕΡΦΕ, ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΠΑΦΙΤΗ, την ΚΥΡΙΑΚΗ η ώρα 4:00 στο ΠΑΦΙΑΚΟ η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ δίνει ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι για την είσοδο της στην εξάδα. Με ΝΙΚΗ της ομάδας μας κάνουμε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου, χωρίς όμως την δυναμική μας παρουσία στα ΤΣΙΜΕΝΤΑ, δεν θα είναι το ίδιο και έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές ότι με την παρουσία μας και την ΦΩΝΗ ΜΑΣ, οι ποδοσφαιριστές μας παίρνουν μεγάλο ψυχολογικό σπρώξιμο.
Για τον σκοπό αυτό, σαν ΘΥΡΑ 5 οργανώνουμε την Κυριακή ένα αλλιώτικο Pre-game party έξω από το ΠΑΦΙΑΚΟ.
Στις 1:00 το μεσημέρι στο πάρκινγκ του Παφιακου θα ξεκινήσουμε το πάρτι μας με άφθονο φαγοπότι και συνθήματα για να υποδεχθούμε το λεωφορείο με τους ποδοσφαιριστές μας. Θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ σουβλάκι και μπύρα για όλο τον κόσμο μας και σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να δώσετε ΒΡΟΝΤΕΡΑ το παρών σας και να διασκεδάσουμε για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ την ΜΕΓΑΛΗ.
Επίσης στο σημείο του πάρτι θα υπάρχουν λαχνοί του ΣΥΦΙ για οικονομική βοήθεια και θα κληρωθούν διάφορα πλούσια δώρα.
ΕΛΑΤΕ την Κυριακή από νωρίς το μεσημέρι (1:00) να υποδεχθούμε και να εμψυχώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. ΕΛΑΤΕ να ξεφαντώσουμε με την ΨΥΧΗ ΜΑΣ σε ένα τρελό ΠΑΦΙΤΙΚΟ πάρτι πίνοντας και τραγουδώντας στην υγειά της ομάδας μας και στο πιο ΟΜΟΡΦΟ χρώμα που μας εξιτάρει και μας ΕΝΩΝΕΙ, το ΜΠΛΕ!!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ, ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΦΑΡΑ ΜΑΣ!!».