Για τη νίκη επί της Ομόνοιας αλλά και για το συμβόλαιό του, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου  ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Πρώτο σχόλιο: «Εύχομαι πρωτίστως να σταματήσει ο πόλεμος και να μη χάνονται ζωές. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Είναι δίκαιη η νίκη μας, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλοι και οι ποδοσφαιριστές αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι τρεις βαθμοί, τίποτα περισσότερο. Απ’ εδώ και πέρα είναι όλοι τελικοί, αγώνες έξι βαθμών. Είναι διαφορετικά φέτος τα πλέι οφ, ίσως η εξάδα βγάλει τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια από τη στιγμή που η Ομόνοια έμεινε εκτός. Από σήμερα αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει, οι παίκτες κέρδισαν δύο μέρες ρεπό κι από Δευτέρας θα δούμε με ποιον αντίπαλο θα ξεκινήσουμε στα πλέι οφ.

Για την αγωνιστική κατάσταση του ΑΠΟΕΛ: «Βγάλαμε αντίδραση. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πάρα πολύ δυνατή. Δεν έχει καμία σχέση με το πώς ξεκινήσαμε. Έχει αποκτήσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Κερδίσαμε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ή να δεχθούμε κι άλλα γκολ. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Για τους επιθετικούς: «Αυτό θέλω από τους επιθετικούς, να έχουν αυτοματισμούς, κίνηση και να δημιουργούν προβλήματα στον αντίπαλο».

Για τον τραυματισμό του Γεωργιανού επιθετικού: «Δεν είναι ανησυχητικό, είναι ένα χτύπημα και θα το δούμε στην προπόνηση. Δεν είναι ανησυχητικό».

Για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι: «Έχω πολύ καλή συνεργασία με τον πρόεδρο. Δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Αν κρίνουν οι διοικούντες ότι είναι ευχαριστημένοι αλλά και ο κόσμος, σίγουρα τον πρώτο λόγο τον έχει το ΑΠΟΕΛ».