Γεμάτος ο Αρχάγγελος από ποδοσφαιριστές, ανήμερα του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, συνεπεία του ότι είναι πολλές οι απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών αλλά και τον παικτών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, έγινε το πρωί της Τετάρτης προπόνησης με τη δική τους παρουσία συν ορισμένων νεαρών.
Εν όψει του επόμενου αγώνα που είναι με την ΑΕΚ (Δευτέρα στις 20:15-ΓΣΠ) όλα δείχνουν ότι θα έχει μαζεμένες επιστροφές ο Σωφρόνης Αυγουστή. Από τους 10 παίκτες που δεν θα αγωνιστούν σήμερα, ο μοναδικός ο οποίος ενδεχομένως να μην προλάβει την ΑΕΚ, είναι ο Σάβιτς ο οποίος δεν μπήκε ακόμα στο γήπεδο, αλλά παραμένει στο γυμναστήριο.
Αντίθετα, οι Ντανίλο και Ντογκαλά ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα και προβλέπεται να τεθούν στη διάθεση του προπονητή. Το ίδιο και ο Νατέλ που αισθάνεται καλά και κάνει με της σειρά του φουλ προπόνηση.
Προπονήθηκαν επίσης οι Θεοδώρου-Σαμπάλα-Σαρφό-Πέδρο-Έσελινγκ και έτσι εκτός από τον Σατσιά και ενδεχομένως το Σάβιτς, το ΑΠΟΕΛ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ με 8 ποδοσφαιριστές επιπλέον σε σχέση πάντα με τον σημερινό αγώνα με την ΠΑΕΕΚ.