Μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, ο προπονητής της ΑΕΛ Σάββας Παντελίδης δήλωσε τα ακόλουθα:
«Βλέποντας κάποιος ένα παιχνίδι, πολλές φορές δεν ξέρει τα προβλήματα μιας ομάδας. Είχαμε 13 παίκτες μόνο διαθέσιμους, τον Μεντόγεβιτς που δεν μπορούσε να έπαιζε πάνω από 45 λεπτά, τον Έουλερ που δεν μπορούσε να παίξει πάνω από 30 λεπτά και τον Σάντος βαρυφορτωμένο που κάθε λεπτό που περνούσε μπορεί να του έφερνε τραυματισμό. Δεν έφταναν αυτά μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές. Από εκείνο το σημείο απειληθήκαμε πολύ λίγο και αν μια ομάδα μπορούσε να νικήσει ήμασταν εμείς. Δεν έχω παράπονο. Οι περισσότεροι έκαναν συγκινητική προσπάθεια. Σε κάποια παιδιά πρέπει να δώσουμε ανάσες Θα πω συγχαρητήρια στα παιδιά όχι γιατί πήραμε έναν βαθμό αλλά γιατί τις ευκαιρίες για τη νίκη τις είχαμε εμείς».
Ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εσάς;
«Για εμένα το σημαντικό είναι το επόμενο Σάββατο. Δεν μπορείς να αφήνεις κανένα ματς. Κάθε ματς που περνά όταν δεν κερδίζεις δεν έχεις καλή ψυχολογία»
Για τους μικρούς που πήραν χρόνο συμμετοχής: «Δεν ήταν μεγάλος ο χρόνος συμμετοχής που τους έδωσα. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα θα μπορούσα να τους βάλω περισσότερο. Με δέκα ποδοσφαιριστές δεν θέλεις να συμβεί κάτι την τελευταία στιγμή και να μην βοηθηθούν ψυχολογικά».