Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση, όμως κρατάει το αποτέλεσμα απέναντι στη Δόξα ο Σάββας Παντελίδης. Όσα ανέφερε στη διάσκεψη τύπου:

«Ήμουν βέβαιος ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Η εξέλιξη του ματς το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Ήμασταν καλοί, όμως ψυχολογικά καταρρεύσαμε μετά το γκολ της Δόξας. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Νομίζω είναι ένα παιχνίδι που κάναμε τα περισσότερα λάθη. Σήμερα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτή είναι η διαφορά με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Υπάρχει κόπωση η οποία ξεκινά από το μυαλό και μετά πάει στο σώμα. Τα παιδιά προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Είχαμε παιδιά που ήταν κουρασμένοι και παιδιά που έκαναν λάθη από το πρώτο λεπτό. Το ξέρω ότι δεν ήμασταν καλοί αλλά με νίκες γίνεσαι καλύτερος. Σε άλλα παιχνίδια ήμασταν καλοί και δεν πήραμε βαθμούς».

Σε ερώτηση για τα κίνητρα της ομάδας στο β’ γκρουπ: «Δεν πρέπει να γίνεται αυτή η ερώτηση όμως εάν διαπιστώσω πως κάποιοι παίκτες δεν έχουν κίνητρο, θα κάτσουν στην κερκίδα με τους φιλάθλους».