Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Δημήτρης Χριστοφόρου.
«Είναι λίγο παράξενη η συζήτηση για την λέξη πρωτάθλημα. Δεν σταματήσαμε ποτέ να το λέμε, απλά δεν το επαναλαμβάνει συνεχώς ο προπονητής μας. Όταν ερωτηθεί το λέει. Στην όλη νοοτροπία εντός των αποδυτηρίων ουδέποτε έπαψαν να το πιστεύουν βάση της ποιότητας στο έμψυχο δυναμικό και του μεγέθους του συλλόγου. Η ψυχολογία του κόσμου μεταβάλλεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, εύκολα ενθουσιαζόμαστε, εύκολα απογοητευόμαστε. Τώρα είμαστε σε μια στιγμή που πετύχαμε δύο νίκες για να κλειδώσουμε την 6άδα και αρχίζει από τώρα για εμάς η β’ φάση. Έχουμε 12 ματς πρωταθλήματος με τις πέντε ομάδες που θα είναι μαζί μας στο γκρουπ του τίτλου».
Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ είναι η πρώτη από τις 12 αναμετρήσεις. Οι δύο ομάδες είναι πολύ καλύτερα από ότι τότε. Είμαστε οι δύο ομάδες που ενδιάμεσα είχαμε έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, το ΑΠΟΕΛ τρέχει ένα σερί 17 αγώνων αήττητο, εμείς είμαστε στους 12 και αυτά κάνουν πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι. Και οι φιλοδοξίες του ΑΠΟΕΛ είναι ανάλογες με τις δικές μας, θα έχει και αρκετό κόσμο και αναμένεται ένα μεγάλο παιχνίδι».
Για τους νεαρούς και τις ευκαιρίες που παίρνουν: «Από τη στιγμή που υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά και από το γεγονός πως επιλέξαμε το καλοκαίρι να πάρουμε Κύπριους, σαφώς θα έπαιρναν και ευκαιρίες. Σταδιακά με αυτό που έδειξαν στις προπονήσεις, πήραν και το χρόνο τους. Ο προπονητής μας έχει πει πως δεν τον ενδιαφέρει από που είναι οι ποδοσφαιριστές, αλλά να προσφέρουν αυτό που θέλει».
Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Είναι παιδιά που όποτε αγωνίζονται, δίνουν τα πάντα. Υπάρχουν αγώνες μπροστά για να προσφέρουν. Το γεγονός πως έχουμε τα εξ αναβολής παιχνίδια που δε δικαιούνται να αγωνιστούν, αυτό δεν τους βοηθά».
Για τα αγωνιστικά ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Δεν υπολογίζονται Βερχόβετς και Εσκοβάλ. Ούτε ο Ντέλετις. Δύσκολα θα προλάβει ο Αραγιούρι, ενώ ελπίδες για να βρεθούν στην αποστολή είναι οι Ιωάννου και Ρισβάνης».