Το πρώτο του γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Κόμο πέτυχε ο Νικόλας Ιωάννου στον εκτός έδρας αγώνα με τη Φροζινόνε και το πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο Κύπριος αμυντικός αγωνίζεται με προστατευτική μάσκα μετά τον τραυματισμό του στο πρόσωπο στις αρχές Δεκεμβρίου, που τον υποχρέωσε να μείνει εκτός για ένα μήνα, την οποία επέδειξε στον πανηγυρισμό του στο γκολ!
Ο Νικόλας παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα, μιλώντας για την κίνησή του στο γκολ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το ΑΠΟΕΛ, τον εαυτό του και την απόφασή του να συνεχίσει στην Κόμο.
-Για τη μάσκα και το γκολ: «Τη φοράω περισσότερο για προστασία. Φοβάμαι ότι μπορεί να χτυπήσω με την μπάλα. Θα τη βγάλω σύντομα. Τώρα τη συνήθισα και δεν με ενοχλεί. Οι φίλοι μου με πειράζουν, με αποκαλούν Ζορό ή Μπάτμαν. Γι’ αυτό σκέφτηκα να τη δείξω μετά το γκολ».
-Για το ότι αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες της Μ. Γιουνάιτεντ: «Ήταν απόφαση ζωής. Ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής και μια τέτοια πρόταση δεν μπορείς να την απορρίψεις. Ήταν δύσκολο για τους γονείς μου να φύγω από κοντά τους, αλλά πέρασα έξι υπέροχα χρόνια σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και έμαθα πολλά».
-Για την παρουσία του στο ΑΠΟΕΛ: «Ήταν μια ακόμα σημαντική εμπειρία, γιατί είχα την ευκαιρία να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το Τσάμπιονς Λιγκ».
-Για την Κόμο: «Όταν μιλήσαμε για το πρότζεκτ, πείστηκα. Το καλύτερο είναι ότι η Κόμο έχει ένα πρότζεκτ, έχει στόχους και αυτό αποτελεί σημαντικό κίνητρο για έναν παίκτη. Η πόλη είναι όμορφη, είναι κοντά το Μιλάνο και το Λουγκάνο όπου πάω συχνά με τη γυναίκα μου. Στο ιταλικό ποδόσφαιρο δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην τακτική σε σχέση με τα πρωταθλήματα που είχα παίξει προηγουμένως και αυτό μού επιτρέπει να βελτιωθώ».

Παρακολουθείστε το γκολ του Νικόλα Ιωάννου κόντρα στη Φροζινόνε: