Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Ρενάτο Μαργκάσα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
Για τον τραυματισμό του: «Ξεκίνησα αποθεραπεία. Μπήκα πιο νωρίς από ότι έπρεπε. Θα επιστρέψω πιο δυνατός».
Θα είναι στην Α’  Κατηγορία η Νέα Σαλαμίνα; «Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη θέση μέχρι τέλους. Με τον Ερμή κάναμε το βήμα που θέλαμε. Έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ακρίτα, όμως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».
Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τη δουλειά που έκανε ο Νίκκι. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Μας βοήθησε αυτή η αλλαγή, όμως έχουμε ακόμα πολλά να διορθώσουμε».
Για τον κόσμο: «Είναι απίστευτος ο κόσμος. Στα δύσκολα είναι πάντα εκεί. Θα πρέπει και εμείς να δείξουμε στο γήπεδο ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».
Για το ΑΠΟΕΛΑνόρθωση: «Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είναι σε πολύ κατάσταση. Θα είναι πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Θα είναι 50-50. Το ΑΠΟΕΛ θα έχει τον κόσμο, όμως ξέρουμε τη δύναμη της Ανόρθωσης σε αυτά τα παιχνίδια. Στα ντέρμπι, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Οι λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Η κάθε ομάδα έχει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».
Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από κάθε ομάδα: «Στο ΑΠΟΕΛ είναι οι Κβιλιτάια, Νατέλ, Οκριασβίλι και Μάγκλιτσα. Στην Ανόρθωση είναι οι Ουάρντα, Καλτσάς, Χριστοφή και ο Κορέια που παίζει πολύ καλά».